Kunukuman-auto, nu een rijdend kunstwerk!

December 2021 kreeg de Kunukuman de verrassing van zijn leven. Een van zijn teamleden had namelijk bij ParadiseFM de wens ingestuurd dat de Kunukuman-auto door Sander van Beusekom omgetoverd zou worden tot een rijdende mural.
Vandaag, 13 april, was het dan eindelijk zo ver dat de auto onthuld kon worden.
Veel noeste arbeid was daar aan vooraf gegaan. Sander van Beusekom, zijn zus Nicole en Irsaidy en van het Kunukuteam Esther, Otto, Tony en Roel hadden in de week daarvoor de auto helemaal ingekleurd naar het ontwerp van Sander. Voor onervaren schilders hebben de leden van het Kunukuteam een prachtige prestatie geleverd. Een waarvan ze zelf niet wisten dat ze het konden (met een beetje hulp van Sander).
Uiteraard mag spuitinrichting Scherpenheuvel N.V. niet vergeten worden. Dank voor het ter beschikking stellen van de loods waar de auto beschilderd kon worden. En tevens voor de prachtige lakfinish die de auto nu prachtig doet glanzen.
Al met al is het resultaat geweldig en zal men bij het aanschouwen van de auto steeds weer nieuwe details ontdekken.
Een zichtbaar ontroerde Kunukuman was erg blij met het resultaat en na de overdracht door Sander werd de auto ook nog eens officieel gedoopt.
U zult de auto ongetwijfeld gaan zien op de Curaçaose wegen, want opvallen doet hij!

De overige foto’s zijn hier te bewonderen: https://adobe.ly/3uhaKiK

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *