Inzamelactie nr. 11, Bonam

Zaterdag 22 juli was het al weer de 11-de keer dat er een inzamelactie voor plastic flessen en aluminium blikjes plaats vond.

The Kunuku Man geeft dan gratis geld weg voor ingeleverde flessen en blikjes.
En dat hebben we geweten. Vanaf het moment dat de inname-plek was ingericht bleven de mensen komen met hun verzamelde flessen en blikjes!

De vrijwilligers waren maar druk mee!

Achterkleppen vol, volle pick-ups, noem maar op waar men mee kwam.
We konden dus van een geslaagde actie spreken. Menig spaarpot is vandaag weer bijgevuld Geld voor afval wat gewoon op straat ligt.
Achteloos weg gegooid door mensen, die zonder er bij na te denken, hun eigen eiland op die manier gigantisch vervuilen. Mensen dus!
We hebben dus nog een lange weg te gaan om die mentaliteit te veranderen.

Geniet van de foto’s van mensen die het hart wel op de juiste plek hebben en begrijpen dat het zo niet langer kan. En die dus zaken aanbieden die te recyclen zijn. We hopen dat men er ook mee doorgaat wanneer er geen financiële beloning meer tegen over staat.

In totaal is er vandaag ingeleverd:
Plastic flessen: 6640 stuks
Aluminium blikjes: 50 kilo.

Alles wordt netjes gerecycled; de plastic flessen door Green Phenix en de blikjes levert The Kunuku Man in bij de ijzerboer.
Al met al een geslaagde actie!

Mocht U ook nog uw verzamelde plastic flessen en aluminium blikjes in willen leveren; het kan nog drie keer. Klik hier voor de datums.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *