Kunuku Man Team bezoekt Fuse Caribbean

Op 10 februari 2024, heeft het Kunuku Man team een leerzame ervaring gehad tijdens hun bezoek aan Fuse Caribbean. Fuse Caribbean staat bekend om zijn innovatieve benadering van recycling, waarbij plastic flessen (doppen) en plastic verpakkingsmateriaal worden omgezet in handzame planken. Het bezoek bood een diepgaand inzicht in het proces van recycling en de impact ervan op het milieu.

Het bezoek begon met een hartelijke ontvangst door Martijn van Fuse Caribbean, hij heeft het Kunuku Man team begeleid tijdens de rondleiding door hun faciliteiten. Bij elke stap van de rondleiding werd de aandacht gevestigd op het belang van recycling en het streven naar duurzaamheid.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van het bezoek was de uitleg van het proces waarbij plastic verpakkingsmateriaal wordt omgezet in bruikbare planken.

Het Kunuku Man team kreeg uitgelegd hoe het plastic verpakkingsmateriaal wordt verzameld, gesorteerd en vervolgens verwerkt (geshredderd) tot grondstof voor de vervaardiging van planken. Omdat het zaterdag was, was de installatie helaas niet in werking. Maar de uitleg was dusdanig dat het team zich een goed beeld kon vormen van het proces. Het proces illustreerde in elk geval op indrukwekkende wijze hoe recycling kan bijdragen aan het verminderen van plastic afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.


Tijdens de rondleiding werd ook de nadruk gelegd op het belang van bewustwording en educatie over recycling. Fuse Caribbean streeft ernaar om gemeenschappen te betrekken bij hun inspanningen en mensen aan te moedigen om actief deel te nemen aan milieuvriendelijke praktijken.

Het bezoek van het Kunuku Man team aan Fuse Caribbean was niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Het diende als een krachtige herinnering aan de impact die individuen en organisaties kunnen hebben door zich in te zetten voor duurzaamheid en milieubehoud.

In conclusie, het bezoek aan Fuse Caribbean bood het Kunuku Man team een diepgaand inzicht in het belang van recycling en duurzaamheid. Het was een waardevolle ervaring die zal bijdragen aan hun voortdurende inspanningen om milieuvriendelijke praktijken te omarmen en te promoten in hun gemeenschap en daarbuiten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *