|

#165 Druk weekend

👍🏾🇨🇼👍🏾Curaçao MOET schoner !!!👍🏾🇨🇼👍🏾

Geachte Mede-Eiland-Bewoners.

Dit wikent was voor het ” Beste schoonmaak team van Curaçao ” een zéééééér druk wikent. Daarom bestaat dit verslag uit 3 Delen.

Deel 1 :
Zaterdag (20 april) was er op Grote Knip DOMINO DAY. Daar was the Kunuku Man en zijn FANTASTISCHE SCHOONMAAK TEAM uitgenodigd om het afval in goede banen te laten verlopen. En het moet gezegd worden: Dat is prima verlopen.
The Kunuku Man dankt de FANTASTISCHE vrijwilligers die erbij waren. Toppersssssss zijn jullie. Masha Masha danki.


Deel 2 :
Dezelfde zaterdag (20 april) was het Kunuku Man Team uitgenodigd door de SCOUTING ANTIANO om de Sint Joris Roos in ontvangst te nemen. De avond was perfect geregeld en uiteraard zijn wij als team bijzonder trots op dit prachtige gebaar van waardering. The Kunuku Man spreekt alhier zijn welgemeende en oprechte dank uit aan SCOUTING ANTIANO voor deze bijzondere award.


Deel 3 :
Zondag (21 april) heeft het ” Beste schoonmaak team van Curaçao ” in samenwerking met Next Step Nature Walk&Hike Curaçao een groot gedeelte van KAYA PLAYA KANOA schoon gemaakt. En mensen, het was BIJZONDER DROEVIG wat we daar aantroffen. Een ongelooflijk GROTE BENDE en dat in een Walk&Hike gebied. (zie foto met de blauwe zakken.)
RUIM GEWOON JE ROTZOOI OP ZOALS HET, OKE ?
The Kunuku Man spreekt ook hier wederom zijn welgemeende dank uit aan de FANTASTISCHE VRIJWILLIGERS van vandaag. Ga er maar aanstaan in de volle zon de ROTZOOI van anderen op te ruimen. CHAPEAU CHAPEAU CHAPEAU KANJERSSSSSS !!!


Druk wikent achter de rug,maaaaaaar het was een zeer geslaagd en tevens een goed gevoel gevend wikent. Doch een dringend verzoek (dus geen Week Tip) van the Kunuku Man : Mensen STOP met het vervuilen van ” ons ” eiland en RUIM GEWOON JE ROTZOOI OP ZOALS HET HOORT. Danki.

Mocht u mee willen helpen met de schoonmaak acties stuur dan een appje naar +59995638674 voor meer informatie,
oké ? Twijfel niet langer en HELP MEE aan een SCHONER CURAÇAO.

Voor meer informatie aangaande het VUIL-PROBLEEM alhier zie www.kunukuman.com

Tot slot wenst the Kunuku Man een ieder die dit heeft gelezen een plezante, mooie maaaaaaaaaaaaaaaaar vooral een SCHONE siman toe. 🤠
U deelt dit toch ook ffff ? 👊🏽

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *