|

#172 Caracasbaaiweg, nabij Gasora

👍🏾🇨🇼👍🏾CURAÇAO MOET SCHONER !!!👍🏾🇨🇼👍🏾

Aan wie dit leest.

CARACASBAAIWEG DEEL 2 !!!!

Ondanks Vaderdag vandaag (16 juni) heeft het “Beste schoonmaak team van Curaçao ” wederom de Kunuku auto weten te vullen met door u gedoneerde ROTZOOI.
Mensen het was om te HUILEN zo smerig. De foto’s waar het wit ziet van de ROTZOOI konden we niet eens opruimen. ZOOOOOOOOOOOOO ENORM VEEEEEEEEEEEEEEEL ROTZOOI. De foto’s en locatie zijn door gegeven aan de Milieu Politie. Hopelijk gaan ze daar ook mee aan de slag.( word vervolgd) https://kunukuman.com/index.php/2024/05/27/melden-mileudelicten/

WAT LAG ER ALLEMAAL :
260 LEGE BIERFLESSEN, 75 BLIKJES, 450 PLASTIC FLESSEN, HEEEEEEEEL VEEEEEEEL OVERIG PLASTIC VERPAKKINGSMATERIAAL 15 KILO EN 64 KILO AAN REST ROTZOOI. WAARONDER ENORMMMMMM MAAR DAN OOK ENORMMMMMM VEEL FOAM BAKKEN. TOTAAL GEWICHT AAN KILO’S : 141 KILO. DIT HOORT NIET DAAR, MAAAAAAAAR IN JE EIGEN KLIKO,TOCH ?
JE EIGEN KLIKO GOED GEVULD ÉN CURAÇAO SCHONER.
HOE SIMPEL !!!
ALLÉÉN SAMEN STAAN WE STERK !!!

The Kunuku Man spreekt alhier zijn oprechte en welgemeende dank uit aan de FANTASTISCHE VRIJWILLIGERS van vandaag. Het was pittig heet maar wat hebben deze TOPPPPPPPERSSSS een berg werk verzet.
MASHA MASHA MASHA DANKI KANJERSSSSSSSSSS.

Week Tip van the Kunuku Man :
STOP, STOP, STOP MET JE ROTZOOI NAAR BUITEN TE GOOIEN EN RUIM GEWOON JE ROTZOOI OP ZOALS HET HOORT, OKE ???

Wil je meer weten over het vuil-probleem alhier bezoek dan ffffff www.kunukuman.com

Tot slot wenst the Kunuku Man een ieder die dit heeft gelezen een mooie, gezellige maaaaaaaaaaaaaaaaar vooral een SCHONE siman toe. 🤠
Delen spreekt voor zich, toch ?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie