Donatie ontvangen van de Coca Cola Company

Een hartelijk dankjewel namens het Kunuku Man Team aan Coca-Cola Curaçao!

Namens het gehele Kunuku Man team willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie gulle donatie van een grote hoeveelheid frisdrank! We waarderen jullie onbaatzuchtige steun enorm.

De frisdrank zal met veel plezier worden gedronken tijdens de pauzes van onze schoonmaakwerkzaamheden op zondag. Zoals jullie weten, vinden deze werkzaamheden plaats in de hete Curaçaose zon, en een verfrissend, dorstlessend, drankje is dan meer dan welkom.

Dankzij jullie donatie kunnen onze vrijwilligers gehydrateerd blijven en met hernieuwde energie doorgaan met het schoonmaken van ons prachtige eiland. Jullie bijdrage motiveert ons om ons werk met nog meer plezier en toewijding voort te zetten.

We zijn enorm dankbaar voor jullie betrokkenheid bij the Kunuku Man en onze missie om Curaçao schoner te maken.

Het Kunuku Man team

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie