Vervolggesprek met GMN

In navolging van het gesprek met premier Pisas, afgelopen maart, heeft het Kunuku Man kernteam donderdag 6 april een vervolggesprek gehad met twee medewerkers van GMN.

De heren presenteerden een plan waarin onder andere een aantal, door het Kunuku Man kernteam aangedragen, punten verder uitgewerkt waren.
Uiteraard zijn het zaken die niet gelijk uitvoering kunnen krijgen, maar waar een gedegen plan tegenover moet staan. Dat begrijpt het Kunuku Man kernteam ook.

Maar er zijn ook zaken, zoals de bevolking informeren en voorlichten, die minder tijd en geld kosten. Een simpel voorbeeld is dat premier Pisas in zijn wekelijkse toespraak aandacht schenkt aan de plannen, zoals het tegen gaan van verdere vervuiling van het eiland en het op poten zetten van het recyclen van glas, karton, blik en andere, te recyclen, materialen.
Ook het plaatsen van, duidelijk herkenbare, glascontainers zou niet zo’n groot probleem moeten zijn.
Maar deze kleine stappen worden misschien ooit nog eens grote stappen.

Het zal tijd kosten om het een en ander te realiseren, maar het Kunuku Man kernteam heeft er vertrouwen in dat er eindelijk iets gedaan gaat worden aan de vervuiling op ons mooie eiland.

Het Kunuku Man kernteam, Ana-Maria Pauletta, Shark, the Kunuku Man en Roelmen poserend voor de net aangebrachte, nieuwe, belettering van het GMN-gebouw.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *