Kunukuman ontmoet premier Pisas

Afgelopen week heeft een delegatie van the Kunuku Man een gesprek gehad met premier Pisas. Kern van gesprek was de toenemende vervuiling van het eiland en de zorgen die dit the Kunuku Man baart als bewoner van Curaçao.

Door de wekelijkse schoonmaakacties weet the Kunuku Man onderhand wel wat er speelt op het eiland. Aan de hand van die ervaringen zijn er een aantal punten opgesteld die op de bijeenkomst ter sprake zijn gekomen.

De premier toonde oprechte belangstelling en moest erkennen dat er inderdaad iets moet gaan gebeuren om van Curaçao weer een bounty-eiland te maken. Want zo als het nu is kan het niet langer.

De premier heeft zijn staf opdracht gegeven met de aangedragen punten aan de slag te gaan. Op 6 april zal een vervolggesprek plaats vinden. We horen dan wat GMN aan stappen gaat ondernemen aan de hand van de aangeleverde lijst met punten.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie