Firgos steunt the Kunuku Man wederom

The Kunuku Man en zijn team spreken hierbij hun oprechte dankbaarheid uit aan de firma Firgos voor hun gulle sponsoring. De recente donatie van Emerald vuilniszakken en flesjes water is van onschatbare waarde voor onze vrijwilligers die zich inzetten voor het opruimen van zwerfafval op de stranden van Curaçao.

De grote voorraad Emerald plastic zakken die Firgos heeft geschonken, stelt ons in staat om het verzamelde restafval gemakkelijk te sorteren en op te ruimen. Deze zakken worden gebruikt om al het afval te verzamelen, zodat Selikor het eenvoudig bij de Kunuku Man kan ophalen met een van hun vuilniswagens.

Jullie steun draagt bij aan het behoud van onze prachtige natuur en het creëren van een schonere omgeving voor ons allemaal. We zijn ontzettend dankbaar voor de voortdurende samenwerking en de positieve impact die Firgos heeft op onze gemeenschap.

Mocht iemand anders ook een bijdrage willen leveren aan het werk van the Kunuku Man, hetzij financieel of door deel te nemen aan onze schoonmaakacties, dan kunnen ze contact opnemen via WhatsApp op +5999 563 8674.

Nogmaals hartelijk dank aan Firgos voor hun genereuze steun!

Met vriendelijke groet,

The Kunuku Man Team² 🌿🌎

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *