In memoriam: Marjon (Knabbel)

In Memoriam voor Marjon “Knabbel”

Op 9 mei 2024 verloren we een bijzondere ziel. Marjon, liefkozend bekend als “Knabbel”, was een vrijwilligster van het Kunuku Man-team. Haar stralende glimlach en positieve energie zullen altijd in onze harten blijven.

Marjon was de dame die met enthousiasme stickers verkocht om Curaรงao schoon te houden. Het geld dat ze verzamelde, voorzag de vrijwilligers van frisdrank, fruit en water. Ze was niet alleen een geweldige vrijwilligster, maar ook een bron van inspiratie voor ons allemaal.

Haar: “Yo, yo, yo.” bij het sticker verkopen is voor altijd verstomd.

Altijd vol goede moed en met een hart van goud, was Marjon het stralende middelpunt van ons team. Haar vrolijkheid en toewijding zullen gemist worden, maar haar nalatenschap zal voortleven in de glimlachen die ze achterliet.

Laten we samen stilstaan bij de mooie momenten die we met Marjon hebben gedeeld en haar herinneren als een lichtpuntje in onze gemeenschap.
Rust zacht Marjon, we zullen je nooit vergeten! ๐ŸŒŸโค๏ธ

Vergelijkbare berichten

Eรฉn reactie

  1. Mijn god
    Tuurlijk hebben we het aan zien komen maar neemt niet weg dat we haar gaan missen heel veel sterkte allemaal met het verlies van een prachtige vrouw ๐Ÿ’ž

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *