|

Schoonmaakacties altijd op zondag? Waarom?

Zoals misschien al bekend is worden de schoonmaakacties altijd op zondag van 12:00 uur tot ongeveer 15:00 uur uitgevoerd.
Inderdaad op het heetst van de dag!” “Waarom?”, zult u misschien zeggen of denken.
Dat zullen we U uitleggen.
Het is om een statement te maken en om “gezien” te worden.
Een groep gemotiveerde mensen in de, inmiddels bekende, blauwe hesjes werkt zich in het zweet om de enorme berg rotzooi op te ruimen die door onze mede-eilandbewoners achteloos de natuur in gegooid wordt! Bierflesjes, foambakjes, blikjes, plastic flessen, noem maar op.
Door het tijdstip waarop we dit doen willen we dat we gezien worden en dat er bij mensen eindelijk eens de gedachte op komt dat men verkeerd bezig is door hun rotzooi zo maar weg te gooien. Dat men dus eens gaat nadenken waar men mee bezig is.
Neem het lekker mee en gooi het in je eigen bed! Maar dat gebeurt niet! Nee, we gooien het lekker uit de auto.
Krachtige taal, maar helaas is het nodig. Het is om je kapot te schamen zoals ons mooie eiland er uit ziet op vele plekken.
Dus onze schoonmaakacties zijn er om de mentaliteit van de vervuiler proberen te veranderen zodat men zijn eigen rotzooi opruimt.
En daarom, beste mensen, staat er iedere zondag een geweldig team, zonder te klagen, in de brandende zon rotzooi te ruimen.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *